Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

​Tervetuloa!

 

​Kuljet pitkää metsäpolkua pitkin. Kuullet susien ulvontaa joka puolelta ja sinua hieman pelottaa. Jatkat silti matkaa, koska et tiedä mistä olet tullut, etkä tiedä mihin olet menossa. Uteliaisuutesi kuitenkin vie voiton. Hätkähdät, kun kuulet raksahduksen viereisestä pensaasta. Käännät katseesi pensaaseen ja samassa huomaat siellä kiiluvat silmäparit. Olet juoksemassa karkuun, mutta eteesi loikkaa susi toiselta puolen polkua. Olet ihan paniikissa ja yrität juosta toista reittiä pois. Mutta kolme sutta piirittää sinut.

​"Miten sinä tänne olet eksynyt?" tummanruskea suuri urossusi kysyy. Olet avaamassa suutasi vastataksesi, mutta pieni vaaleanharmaa narttu keskeyttää sinut.

​"Haluatko liittyä meihin?" narttu kysyy.

​"Mihin?" kysyt ihmeissäsi.

​"Johonkin laumaan. Meillä on täällä kolme laumaa, Dawn, Bourne ja Lea. Minä olen Lean Alfa, Sage on Dawnin Alfa ja Windy on Bournen Alfa", tummanharmaa uros selittää.

​"Se, mihin laumaan liityt, on yksin sinun valintasi", Bournen Alfa Windy neuvoo.

​Tervetuloa susi rope Kristallisusiin! Täällä voit luoda hahmon, kirjoitella tarinoita ja siirtyä tasolta toiselle. Kristallisudet on perustettu heinäkuussa 2016, mutta tämä on ollut pitkällä tauolla. Jospa nyt herätetään Kristallisudet uudelleen eloon!

 

​Terveisin: ​Kuura, Kristallisusien YP.

Copyt : Linkit

 

 

 

©2019 Kristallisudet - suntuubi.com