Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Laumat

 

Dawn: Dawn:it ovat yleisesti uskollisia, kunnioittavia ja puolustavat laumaansa ja reviiriään henkensä edestä. Dawn:it ovat useinmiten väriltään ruskeansävyisiä. Dawn:ien reviiri on melkein täyttä metsää, riistaa on melkein aina runsaasti. Sen takia Dawn:it ovat taitavia metsästämään, varsinkin oravia. Reviirin keskellä sijaitsee leiri, joka on tiheästi kasvavien puiden sisällä. Leiri on aika iso, ja sinne pääsee kaatuneen, onton puurungon kautta. Kun menet puunrungosta sisälle, vasemmalla puolellasi on iso kallio, jonka päällä Alfa ja Beta nukkuvat. Kallion vieressä on karhunvatukka puska, jonka sisällä ovat pentue-emät ja pennut. Pari metriä siitä, on pieni sammalkeko, jossa Omega nukkuu. Omegan nukkumapaikan vieressä on kaksi isoa puuta, joiden takana nukkuvat Partiosudet. Partiosusien vieressä nukkuvat Metsästäjät, joiden vieressä on taas puunrunko josta pääsee pihalle. Dawn:ien leiri on siis ympyrän muotoinen. Leirin keskellä on pieni vesilammikko josta sudet juovat. Leiri on hyvin suojaisa paikka ja sinne on vaikea hyökätä.

 

Bourne: Bourne:t ovat yleisesti viisaita, rohkeita ja laumoista pelätyin. Bourne:t ovat useinmiten väriltään valkean sävyisiä. Bourne:jen reviiri on täynnä puroja, lampia ja jokia. Suosituin puroista on Kalapuro, jonka vieressä on Bourne:jen leiri. Bourne:t saalistavat kaloja, sammakoita ja vesilintuja. Reviirillä ei paljon muuta riistaa ole, joten Bourne:t ovat aika laihoja. Leiri on avoin ja sinne on helppo hyökätä. Bourne:t ovat kuitenkin erittäin taitavia taistelemaan, joten saa olla mielipuoli jos sinne hyökkäisi. Leirissä Alfa ja Beta nukkuvat jättimäisessä karhunvatukka puskassa, joka on aika lähellä Kalapuroa. Pentue-emät ja pennut nukkuvat johtajien pesän vieressä, kuitenkin kauempana vettä. Metsästäjät ja Partiosudet nukkuvat rehevän männyn juurella. Omega nukkuu melkein veden ääressä, kaislojen ja lehtien päällä.Bourne:t ovat myös taitavia uimareita.

 

Lea: Lea:t ovat yleisesti reviiritietoisia, itsepäisiä ja heillä on kova kuri. Lea:t ovat useinmiten väriltään harmaansävyisiä. Lea:jojen reviiri on täyttä niittyä ja siellä on hyvin tasaista. Lea:t saalistavat peltomyyriä, kaneja ja mitä sieltä nyt saakaan. Reviirin laidassa on leiri, joka on melko suojaisa, koska siinä kohtaa kasvaa pitkää heinää. Heinästä on muotoiltu käytäviä, jotka menevät ulos, Alfan ja Betan nukkumapaikkoihin, Pentue-emojen ja pentujen nukkumapaikkoihin ja Omegan, Partiosusien ja Metsästäjien nukkumapaikkoihin. Koska Lea:n leirissä on pitkää heinää, on susilla usein punkkeja. Tämän takia laumassa on Epsilon joka hoitaa punkit pois turkista. Epsilon on salainen muille laumoille ja siitä ei saa kertoa muille laumoille. Tämän takia muut laumat ihmettelevät Lea:jojen terveyttä.

 

Henkisudet: Henkisudet ovat kuolleita susia, onnekas susi voi nähdäkin sellaisen. Usein kuitenkin vain Alfat ja Betat näkevät niitä. Henkisudet voivat myös esiintyä unissa varoittaen tai onnitellen jotain. Ne ovatkin Alfojen ja Betojen hyviä avustajia. Henkisudet voivat myös tappaa niitä, jotka eivät usko heihin tai ei arvosta heitä. Sudet voivat myös pelotella jos ei elä Laumalain mukaan. Henget voivat myös kuolla lopullisesti, silloin heitä ei ole enää olemassa missään.

Jos hahmon edessä on -merkki, se tarkoittaa sitä, että hahmolla on kumppani.

Linkitetyt ovat liittyneiden hahmoja.

©2019 Kristallisudet - suntuubi.com